Op weg naar de Miss België-kroon?: Valentine De Mits (20, Kuurne)Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan tweehonderd jonge dames wagen hun kans om het kroontje van Miss België te bemachtigen. Eén van hen is de bijna 21-jarige Valentine De Mits uit Kuurne. Is deze West-Vlaamse op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst wijst het uit. ‘Mijn belangrijkste drijfveer om aan Miss West-Vlaanderen deel te nemen is enerzijds het versterken van mijn zelfvertrouwen. Anderzijds hoop ik dat ik wat meer naambekendheid op sociale media kan verwerven. Wat meer influencerwerk zie ik zeker zitten.  Celine Van Ouytsel is op dat vlak het ultieme voorbeeld. Mijn belangrijkste taak is dat ik hoop om dankzij Miss West-Vlaanderen meer toekomstperspectief voor mezelf te scheppen.’ ’

Verzorging
Zorg dragen voor mensen. Het lijkt het toekomstbeeld voor Valentine te worden. ‘Dankzij mijn studie verzorging in het middelbaar ben ik daar al hele tijd mee bezig. Toekomstgericht wil ik mijn weg vinden als verpleegkundige.”

Verkiezing
‘De tijd was rijp om aan een Missverkiezing deel te nemen’, gaat Valentine verder. ‘Ik heb de laatste jaren serieus wat gewonnen aan maturiteit en volwassenheid. Nu woon ik alleen en kan ik me helemaal focussen op de verkiezing.  Al hetgeen ik mag doen, voldoet aan de verwachtingen. Ik zie het helemaal zitten om dit tot een goed eind te brengen.’

Foto: Bjorn Van Ryckeghem – Miss Belgium.be

Geef een reactie