Op weg naar de Miss België-kroon?: Demi Verbeek (20, Dilsen)Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan tweehonderd jonge dames wagen hun kans om het kroontje van Miss België te bemachtigen. Eén van hen is de 20-jarige studente internationaal ondernemen Demi Verbeek uit Dilsen. Is zij op weg naar de Miss België-kroon? De toekomst wijst het uit. ‘Deelnemen aan een Missverkiezing was altijd al een droom’, vangt Demi het gesprek aan. ‘Maar tussen dromen en de stap zelf zetten is er een wereld van verschil. Zo heb ik me nooit ingeschreven voor Miss Limburg maar deed een mysterieus iemand dat in mijn plaats. Ergens in mei kreeg ik een sms’je vanuit de hoek van Miss België. Zij vroegen me of ik hun mail niet had ontvangen. Tot mijn grote verbazing bleek ik geselecteerd te zijn voor Miss Limburg. Tot op de dag vandaag weet ik nog altijd niet wie mij heeft ingeschreven. In mijn familie en in mijn vriendenkring is er niemand die van iets weet. Ik blijf nog altijd enorm nieuwsgierig wie dat heeft gedaan. Maar ik ben heel blij dat ik de sprong heb gewaagd. Tot nu toe heb ik er geen seconde spijt van.’ 

Internationaal ondernemen
Tijdens het academiejaar verblijft Demi op kot. ‘Ik studeer internationaal ondernemen in Antwerpen.  Mijn doel was altijd al om op kot te gaan. Maar ik vond niet echt de geknipte studierichting in mijn buurt. Toen ik mijn zoekomgeving wat groter maakte, stootte ik op  hetgeen ik nu doe. Professioneel zie ik me nu ook niet anders meer doen. Mijn doel is om onderneemster te worden en liefst van al nog in het buitenland. Op dat vlak heb ik mijn roeping wel degelijk gevonden. Ik wil mijn dromen achterna. Wie in zichzelf gelooft, kan veel realiseren. Daar blijf ik heilig van overtuigd.’

Foto: Collectie Demi Verbeek

Geef een reactie