De Miss Grace-factor van Lindsay de KaesteckerOp haar 18e is Lindsay de Kaestecker druk bezig om haar weg te zoeken in Missenland. Nu is ze één van de kandidates bij Miss Grace Benelux 2022. ‘Na een eerdere ervaring bij Miss Fashion, zag ik het wel zitten om nog eens mijn kans te wagen bij een andere verkiezing’, vangt Lindsay het gesprek aan. ‘Toen ik een berichtje kreeg van de organisatie van Miss Grace Benelux, heb ik geen seconde geaarzeld. Zij stellen immers het goede doel centraal in hun campagne. Dat sprak mij heel erg hard aan. Je moet weten dat ik in mijn vrije tijd ook vrijwilligster ben in een dierenasiel. Dus het leek wel een match made in heaven. En ik mag mezelf nu ook promoten in een wereld waar er evenementen zijn. Dat maakt het toch nét dat tikkeltje leuker.’

Zorgkundige
Lindsay’s professionele toekomst situeert zich in de zorgsector. ‘Momenteel studeer ik voor zorgkundige en werk ik ook in een rusthuis om de nodige ervaring op te doen. Dus ja, het zijn best wel drukke dagen om alles gecombineerd te krijgen. Toekomstgericht zou ik graag richting vroedkunde gaan. Zowel voor mijn studie als mijn Missenavontuur zet ik mijn beste beentje voor. Daar moet je geen seconde aan twijfelen.’

Foto: collectie Lindsay de Kaestecker

Geef een reactie