De 1000 Vlinders van Sha-Na

De meidengroep Sha-Na heeft in de loop der jaren verschillende samenstellingen gekend. Sinds 2019 bestaat de groep uit Petra Wilhelmina Vanhoren en Katrien Paques, allebei woonachtig te Limburg. De twee Limburgse meiden brachten vorige week hun nieuwe single ‘1000 vlinders’ uit. Na vele jaren is Sha-Na nog steeds een begrip in de Vlaamse showbizz. 

“Sha-Na staat steeds garant voor ambiance en plezier, daar ben ik heel trots op. Met deze single zullen we het publiek entertainen zoals vroeger, maar in een hedendaags jasje. Ook deze zomer staan er heel wat boekingen op de agenda. Zo kan je Sha-Na terugvinden op verschillende zomerfestivals, zoals ‘Feest op het plein’ in Pittem of op 25 juli op het podium van Oostende koerse 2022,” zegt een fiere Patrick Vandewattijne, die na Laura Lynn ook Sha-Na op zijn palmares van ontdekkingen heeft staan.

Foto: Buzzard

Geef een reactie