Tweede seizoen Hacked aangekondigd!Hacked wist meteen de aandacht te trekken. Niet enkel van de Vlaamse kijkers, maar ook internationaal toen de jongerenreeks de prijs voor beste Short Form Series in de wacht sleepte op het internationale seriefestival Canneséries. Na een eerste reeks van 10 afleveringen, kondigen Goplay en Streamz nu een tweede seizoen aan. De opnames zullen deze zomer van start gaan. Het tweede seizoen vertelt hetzelfde verhaal, maar dit keer vanuit het standpunt van de hacker.

In ‘Hacked’ volgen we drie vrienden: Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan). Ze delen alles met elkaar maar lijken toch meer vertrouwen te hebben in hun smartphone, de drager van al hun persoonlijke informatie, dan in hun vriendschap. Wanneer ze tot de ontdekking komen dat hun telefoons gehackt zijn, lijkt niets meer zeker. In het tweede seizoen gaan we dieper in op de hacker en waarom hij het gemunt heeft op de drie vrienden.

We kijken er enorm naar uit om opnieuw met deze gedreven jongeren op de set te staan. Het eerste seizoen was een ongelofelijk succes met de award van Canneséries als kers op de taart. Het tweede seizoen belooft dan ook heel spannend te worden!‘ aldus Producent Anthony Van Biervliet van productiehuis Dingie.

Het tweede seizoen van ‘Hacked’ werd geschreven door Una Kreso en Arno Huysegems en wordt geregisseerd door Leni Huyghe. Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre van productiehuis Dingie produceren de serie voor Streamz en GoPlay.

Het tweede seizoen van ‘Hacked’ is een productie van Dingie, GoPlay en Streamz met de steun van het Innovatielab van het VAF/Mediafonds van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle. ​ Het eerste seizoen van de reeks is volledig beschikbaar op Streamz en GoPlay.

Foto: Play 4

Geef een reactie