An evening with Patrick Hamilton and Friends

Op zaterdag 18 maart 2023 kan je in Concertgebouw Brugge terecht voor ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’, hét muzikale verjaardagsfeestje van de West-Vlaamse, internationaal gelauwerde succesproducer Patrick Hamilton, die twee dagen eerder zijn 60ste verjaardag viert. 

Als vaste producer, arrangeur, componist, songwriter en muzikant draait de veelzijdige Patrick Hamilton al jaren mee op nationaal en internationaal niveau. Denk maar aan het succes van Katherine Jenkins, de superster uit Wales die uitgeroepen werd tot ‘de best verkopende klassieke artieste van de afgelopen 25 jaar’ en die onder leiding van Patrick met vier albums op rij de hoogste stek behaalde in de charts in het Verenigd Koninkrijk. Patrick scoorde met zijn nummers en producties ook hits en nominaties in Japan, Noorwegen, Canada, de Verenigde Staten en in eigen land, waar hij de voorbije jaren samenwerkte met heel wat artiesten.

Aan de keyboards, omringd met zijn bevriende topmuzikanten Vincent Pierins (Bas/Clouseau), Wouter Van Tornhout (Drums/Mika), Tom Lodewyckx (Gitaar/Clouseau), Diederik de Saedeleer (2de keys/Metejoor), Wietse Meys (Sax/Liefde voor Muziek), Jo Hermans (Trompet/The Great Belgian Songbook), Serge Plume (Trompet/Clouseau), Carlo Mertens (Trombone/Vive la Fête), The Jody Singers en 8 strijkers onder leiding van Anna Buevich, begeleidt Patrick Hamilton tijdens ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’ 18 gevarieerde gastartiesten waarmee hij de voorbije jaren samenwerkte: Ingeborg, Raf Van Brussel, Udo, Willy Sommers, Tom Van Landuyt, Nel Swerts, Yannick Bovy, Garry Hagger, Steffi Vertriest, maar ook Ella Luna, Fernando Varela, Marisa van Paradisio en Mark Masri zijn van de partij. Katherine Jenkins zorgt voor een videosurprise. Jutta Borms zingt, terwijl haar ‘Nog 9 minuten’-podcast-collega’s Hilde De Baerdemaker en Evi Hanssen de presentatie van deze unieke, feestelijke avond verzorgen.

Aanstaande vrijdag 24 juni 2022 start om 09u00 de ticketverkoop voor ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’, dat op zaterdag 18 maart 2023 in Concertgebouw Brugge plaats vindt. Tickets en info: www.concertevents.be

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie