Dancing in the Sky – de debuutsingle van ZITA

De Genkse Zita Paulussen, halve finaliste uit de 2021-editie van The Voice Kids stelt haar debuutsingle ‘Dancing In The Sky’ voor. Ze bracht het nummer voor het eerst tijdens de knock-out battles, als ode aan haar overleden opa. Een heel ontroerend moment, waar ze de volledige opnamestudio én kijkend Vlaanderen stil mee kreeg. Met haar engelenstem schopte ze het tot de halve finale. Nu is het tijd voor een eerste single van ZITA, een nieuwe mijlpaal voor de jonge artieste.

“Ik heb heel erg veel geleerd uit The Voice Kids. Tijdens mijn deelname in 2005, ik was 8 jaar en meteen ook de jongste deelneemster toen, maar ook uit mijn deelname aan de laatste editie. Toen koos ik tijdens de blind auditions voor het nummer ‘Control’ van Zoe Wees. Zij nam zelf ook deel aan The Voice Kids 2017 in Duitsland. Nu heeft ze een wereldhit te pakken met haar single. Van zo’n traject kan ik alleen maar dromen. Daarnaast kijk ik ook enorm op naar mijn toenmalige coach Metejoor. Hij is een geweldige artiest, die heel hard werkt om zijn dromen waar te maken. Hij heeft me heel veel tips gegeven en ik ben hem zó dankbaar voor het The Voice Kids-traject dat we samen hebben kunnen afleggen. Maar ik voelde dat het tijd is om de volgende stap te zetten in mijn muzikaal traject. En dat is een eerste eigen nummer uitbrengen. Ik wou heel graag ‘Dancing In the Sky’ als debuutsingle uitbrengen. Dat liedje heeft voor mij zoveel betekenis. Het straalt zoveel kracht uit en was een ode aan mijn overleden opa”, sluit een trotse ZITA af.

Foto: House of Entertainment / Buzzard

Geef een reactie