Lisa del Bo ligt in het ziekenhuis

Afgelopen vrijdag bracht zangeres Lisa del Bo haar nieuwe album ‘Niet Alleen’ uit als opvolger voor het succesvolle ‘Lisa Gelooft’-project, goed voor een paar duizenden verkochte cds en 50 nagenoeg uitverkochte kerkconcerten die ruim 15.000 mensen op de been brachten. Helaas moet Lisa de promotie rond haar nieuwste religieus geïnspireerde album onverwacht afbreken, want de populaire artieste ligt in het ziekenhuis. “Vorige week had ik al last van hevige buikpijn. Ondanks de voorgeschreven medicatie werd het de voorbije dagen erger en werden we door onze huisarts doorverwezen naar het ziekenhuis. Op de spoedafdeling werden de klachten verder onderzocht. Inmiddels kennen we het resultaat: Diverticulitis. Eerst moet de ontsteking in mijn darmen op basis van mijn bloedwaarden herstellen. Ik heb ondertussen ook al contact gehad met dokter Luc Colemont (Stop Darmkanker). Hij verzekerde mij dat je dit goed kan behandelen en dat alles snel weer in orde komt. Deze week moet ik in het ziekenhuis nog rusten en mij helaas op enkele optredens laten vervangen. Vanaf volgende week ben ik normaal gezien pijnvrij en kan ik mij verder voorbereiden op de 3 kennismakingsconcerten die we geven naar aanleiding van het nieuwe album. Op vrijdagavond 13 mei 2022 starten we ’s avonds in het West-Vlaamse Kuurne. Op zaterdagavond 14 mei 2022 staan we in Lokeren en op zondagnamiddag 15 mei 2022 in Hasselt. Ik heb gebeden, maar de behandelende artsen hebben mij ook verzekerd dat het goed komt en dat ik die concerten in optimale omstandigheden kan doen. Via deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken voor de steun en het begrip. Het medische personeel, maar ook alle mensen die mij de voorbije uren berichtjes hebben gestuurd. We komen sterker terug dan ooit (lacht). Reken maar, want alles komt altijd goed”, zegt Lisa del Bo vol goede moed.

Foto: Marry Shoots the people

Geef een reactie