Walter Damen: ‘Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.’

 

De meest opvallende naam in de cast van Assisen 4 is ongetwijfeld die van advocaat Walter Damen. Hij vertolkt de rol van Procureur des Konings in de theatervoorstelling die eind juni in première gaat. “Voor mij was het een hele verrassing toen ik telefoon kreeg van James Cooke. Ik heb er even over getwijfeld omdat ik natuurlijk geen echte acteur ben. Toen ik hoorde dat ik met allemaal toppers mocht samenwerken en er bovendien ook een dramaturg aanwezig zou zijn, was ik meteen helemaal overtuigd. Voor mij is dit een unieke kans. Het is duidelijk dat het bloed van de familie Damen kruipt waar het niet gaan kan en dat is dus op de planken.”

Meer info over Assisen 4 kan u vinden op: http://www.uitgezonderd.be

Foto: Uitgezonderd.

Geef een reactie