Liv Van Aelst: ‘Een hemelse productie voor een chocoladeliefhebber zoals ik.’

Liv Van Aelst heeft een druk musicaljaar 2022 voor de boeg. Naast The Sound of Music,  het einde van Daens en 40-45 staat er Charlie and the Chocolate Factory op het menu. Daarin speelt ze Grandma Georgina en speelt ze alternerend met Astrid Stockman Mrs Teavee. ‘Ik twijfel er geen seconde aan dat het een leuke en vooral kleurrijke show zal worden. Bij deze productie kijk ik er vooral uit naar de variatie in de rollen. Omdat er tempogewijs en qua uitbundigheid een groot verschil is tussen Grandma Georgina en Mrs Teaevee, is dit een zeer grote uitdaging. Op musicalvlak is het een mooi jaar. Maar dat mag ook na twee zware coronajaren. Het is inderdaad van niets naar alles. Maar dat hoort er gewoon bij. Ik ben heel blij dat ik voor het eerst sinds Doornroosje nog eens voor Deep Bridge mag werken. Zeker voor een chocoladeliefhebbers zoals ik, is Charlie and the Chocolate Factory een hemelse productie. Eéntje waar de chocolade zeer rijkelijk zal vloeien.’

Meer info over Charlie and the Chocolate Factory via:
Charlie And The Chocolate Factory – Deep Bridge

Foto: Deep Bridge / Steven HEndrikx

Geef een reactie