Op weg naar de Miss België-kroon?: Thira Moelants (22, Kessel-Lo)

26 maart wordt een bijzondere dag voor de 22-jarige Thira Moelants uit Kessel-Lo. Enerzijds gaat een televisieprogramma in première waar ze als productiemedewerkster heeft aan gewerkt. Anderzijds wordt het een belangrijke avond voor Thira zelf. Ze staat immers op het Miss België-podium. Is deze Brabantse blondine op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst zal het uitwijzen. ‘De voorbije weken raasde er een ongelooflijk gevoel door mijn lichaam. Ik heb een waanzinnig avontuur achter de rug, dat een impact had op mijn leven. Elke dag was ik met Miss België bezig. Van ’s morgens tot ’s avonds. Ik wist waarmee ik bezig was. En toch … nu het avontuur bijna de apotheose kent, kijk ik een beetje met angst uit naar de finale. Uit dertig meisjes kan er maar ééntje winnen. Dat besef ik maar al te goed. Ik ga niet iedereen even veel meer zien. En dat doet wat met een mens. Weet je … In mijn dagelijks leven ben ik iemand, die heel hard op zoek is naar wat ze in haar leven graag wilt bereiken. Daar ga ik altijd ten volle voor. Lukt me dat niet, dan ga ik opnieuw op zoek. Ik heb veel mooie dingen mogen doen in de danswereld. Maar mijn job er van maken was iets te moeilijk of niet het pad dat voor mij was weggelegd. Nu al stel ik me vragen over het leven na Miss België indien het niet lukt. Stap ik terug de televisiewereld in … , ga ik voluit voor de productie, ga ik eerst reizen of ga ik andere dingen doen. ‘

Van vele markten thuis
Eén van haar grootste troeven noemt Thira haar polyvalentie. ‘Ik ben de laatste maanden me er wel bewust van geworden dat ik mezelf polyvalent en multifunctioneel mag noemen. Als iemand mij iets vraagt, probeer ik altijd een oplossing te vinden. Dansen voor de camera, achter de camera staan .. Ik doe het allemaal even graag. In het begin was ik daar niet van overtuigd. Niet iedereen is dit gegeven. Ik ben wat je noemt een echt plantrekkerke. Wanneer iets op mijn pad komt, wil ik dat altijd met mijn twee handen grijpen. Wanneer het me dan wordt gegund, probeer ik er altijd het beste van te maken. Miss België is een grote kans.’

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie