The game is on: The Masked Singer is terug!

Verrassing alom maandagavond op alle VTM-zenders, social media, radio’s en nieuwskanalen van DPG Media. Zonet gingen alle schermen op zwart en werden ze gehackt door een duistere figuur met de niet mis te verstane woorden: “The game is on!”. Het startschot van de show die vorig jaar de geschiedenis inging met meer dan 2 miljoen kijkers en een hallucinant marktaandeel van 80% (VVA18-54, live+uitgesteld). De show die terugkeert met nóg meer mysterie, spektakel en verrassingen: The Masked Singer.

De kijkers van Lisa werden vanavond midden in de aflevering verrast door een donkere ‘don’t talk to me’-figuur die de telenovelle plots onderbrak. Tegelijk werden ook radiozenders Qmusic, Joe en Willy gehackt en dook de figuur ook op op HLN.be, demorgen.be en op alle online kanalen van VTM. Een takeover die het nieuwe seizoen van The Masked Singer aankondigt, dat binnenkort van start gaat bij VTM. De kijkers en lezers kregen enkele vreemde symbolen te zien en werden naar de website themaskedsinger.be gelokt, waar een klok aftelt naar woensdagavond 18u50… Wat heeft dit allemaal te betekenen? Wat staat er op dat moment te gebeuren? En welke verrassingen schudt The Masked Singer dit seizoen uit de mouw? The game is on, het raden kan beginnen!

Foto: DPG Media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.