Todd Barry komt naar België in 2022

Amerikaans stand-up comedian Todd Barry komt naar België op 14 mei 2022. Hij zal optreden in Zuiderpershuis Antwerpen. Barry staat bekend om zijn deadpan humor en zijn vakkundige publieksinteractie. Tickets zijn nu te koop via LiveComedy.be.

Op 14 mei 2022 komt Todd Barry voor de eerste keer ooit naar België. Hij maakt een stop in Antwerpen als onderdeel van zijn 2022 Stadium Tour. Verwacht je aan een show vol van zijn karakteristieke droge humor en licht absurdistische stijl. Geen twee optredens van Todd Barry zijn hetzelfde, want hij betrekt zijn publiek maar al te graag in de show. Hij is een echte comedian’s comedian en zijn Belgische fans mogen nu al uitkijken naar een unieke kans om hem live aan het werk te zien.

Barry bracht al drie comedy specials uit; zijn meest recente, Spicy Honey, verscheen in 2017 op Netflix. Als acteur of stemacteur verscheen hij in The WrestlerBob’s BurgersFlight of the ConcordsChappelle’s ShowSpin CitySex and the CityRoad TripDr. Katz en vele andere films en televisieseries. Hij is een graag geziene gast bij Amerikaanse laatavond talkshows, waaronder The Late Show with Stephen ColbertThe Late Show with David LettermanConan en Late Night With Seth Meyers. Barry schreef ook het reisboek Thank You For Coming To Hattiesburg.

Tickets voor Todd Barry in Antwerpen zijn meteen te koop, en enkel via LiveComedy.be/toddbarry.

Todd Barry: 2022 Stadium Tour
Zaterdag 14 mei 2022, Zuiderpershuis Antwerpen
Ticketprijs: € 26,00 (incl. fees)
http://www.livecomedy.be

Foto: Mindy Tucker

Geef een reactie