De Vlinders van Guillaume Devos

Acteur/zanger Guillaume Devos heeft zijn tijd tijdens de lockdown goed gebruikt om zich muzikaal te herbronnen. Het resultaat is de verrassende, nieuwe single ‘Vlinders’, geschreven en geproduceerd door streekgenoot Jérémie Vrielynck.

Guillaume pikte na een lange muzikale stilte de draad van zijn zangcarrière weer op in 2019 met de radiohit ‘Achterna’, een nummer van de begenadigde Nederlandse singer-songwriter Ruben Anninck. De opvolger, ‘Allemaal goed’, was een samenwerking met de frontman van de Nederlandse band Blof, Paskal Jakobsen. Voor de nieuwe single ging Guillaume in zee met zanger-componist Jérémie Vrielynck, die momenteel zelf scoort met de single ‘Zie Ik Jou Ooit Weer’. Guillaume en Jérémie kennen elkaar al een paar jaar en spraken al langer over een samenwerking. Die is er nu voor deze single eindelijk gekomen.

Als acteur is Guillaume vanaf 8 september te zien in het stuk ‘De Dame In Het Busje’ met Leah Thijs. Naast een grote reeks voorstellingen in het Antwerpse Fakkeltheater, zal de productie zowat over in Vlaanderen spelen.

Foto: Buzzard / Universal Music

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.