Deep Bridge viert ‘One Night Only’

Op 30 juli 2022 zal het exact een jaar geleden zijn dat de theaters na anderhalf jaar weer de deuren mochten openen. MAMMA MIA! speelde een onvergetelijke show, en in de weken daarna liep het storm voor de hitmusical met de muziek van ABBA. Bovendien viert Deep Bridge in 2022 zijn 5-jarig bestaan.

Dat is voldoende reden om op 30 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke het grootste en zotste musicalfeest van Vlaanderen te organiseren. Een pak musicalsterren, een straf live orkest, een steengoed ensemble, en de allergrootste musicalhits maken van Middelkerke voor één avond de musicalhoofdstad van Vlaanderen. We gaan los op ‘The Time Warp’, leven ‘La Vie Bohème’ en dansen een gat in de nacht op ‘Dancinq Queen’. Dit wordt het meest spectaculaire en plezantste musicalfeest van Vlaanderen. Voor zij die zich de ‘Rocky Horror Show’ in de Lotto Arena herinneren: we gaan nog een stapje verder. For One Night (and One Night) Only!

De eerste namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Foto: Deep Bridge

Geef een reactie