Huizenjagers trekt naar het buitenland

Na een woelige periode waarin reizen zo goed als onmogelijk was, komt er vanaf maandag 30 augustus een vervolg op het succesvolle Huizenjagers … in het buitenland! In de nieuwe reeks Huizenjagers Buitenland trekken makelaars deze zomer met hun kandidaat-kopers naar Toscane, Costa Blanca, Silver Coast, Algarve, de Provence, Kreta en Tenerife. Van een gezellige bungalow met een zwembad tot een afgelegen woning in de bergen. Alles kan en niets is teveel gevraagd voor de Huizenjagers van dienst. De bekende Huizenjagers-formule blijft behouden, maar er is wel een grotere rol weggelegd voor de regio en de lokale bezienswaardigheden. 

Heel wat Belgen laten zich verleiden tot de aankoop van een tweede verblijf in het buitenland en elke dag opnieuw overwegen andere landgenoten om hetzelfde te doen. Over de landsgrenzen heen liggen er immers heel wat parels van huizen voor het grijpen, maar hoe vind je die ideale vakantiewoning? De makelaars van dienst wonen stuk voor stuk in hun nieuwe moederland. Ze kennen de streken dus als hun broekzak en hun broekzak zit vol streken.

In Huizenjagers Buitenland strijden elke week drie makelaars naar goede gewoonte om de gegeerde trofee. Zij zetten alles op alles om elke dag opnieuw een huis te verkopen aan de veeleisende kandidaat-kopers. Wie op het einde van de week het meeste punten weet te verzamelen, kroont zich tot winnaar. 

Van maandag 30 augustus tot en met donderdag 2 september trekken makelaars Giuliano, Nathanja en Vera naar het zonnige Italië.

De Makelaars

Giuliano- De eerste Huizenjager is een rasechte Italiaan, maar jawel, hij spreekt ook Antwerps want daar werd hij geboren. Zijn verleden ligt in de modewereld en dat merk je aan deze flamboyante man. Hij was modefotograaf in Milaan. Nu werkt hij al 10 jaar voor het kantoor Remax. Zelf vindt hij dat hij op Tom Barman lijkt.

Nathanja- De volgende Huizenjager heet Nathanja. Zij heeft Nederlandse roots. Ze woont al 5 jaar in Italië. Samen met haar team heeft ze maar één doel: dromen realiseren van kopers uit de lage landen. De trofee is minder belangrijk, zolang ze maar kan verkopen.

Vera- De Limburgse Vera wil die trofee gerust op zak steken. Zij ontdekte in Italië 17 jaar geleden niet alleen haar geliefde maar ook de passie voor het vastgoed. Al moest ze wel wennen aan het rustige en minder gejaagde leven in dit prachtige land.

Foto: Play 4

Geef een reactie