The Bodyguard laat zich voor de eerste keer zien

Op 27,  28 en 29 augustus vindt in Antwerpen het Cultuurweekend plaats. De ideale gelegenheid voor vele cultuurhuizen en producenten om hun aanbod voor het nieuwe seizoen te presenteren en/of al een tipje van de sluier van hun komende producties te lichten tijdens leuke toonmomenten.

Zo laat producent Music Hall op zaterdag 28 augustus de mensen graag al even kennismaken met ’The Bodyguard, the musical dinner show’, die vanaf 29 september 2021 te zien zal zijn in Studio Zuid (voorheen Zuiderkroon) te Antwerpen.

Wie al eens wil komen proeven van deze in alle opzichten heerlijke musicalversie van de bekroonde filmklassieker, met o.a. musicaldebutant Erik Goossens (Frank Farmer), de ravissante Nederlands-Amerikaanse vocale orkaan April Darby (Rachel Marron), Karoline ‘Leki’ Kamosi (Nicki Marron), Kristof Verhassel (stalker) en David Cantens (Ray Court), is van harte welkom tijdens de 2 geanimeerde toonmomenten in Studio Zuid. Het eerste toonmoment start om 14u. en het tweede om 16u

Toonmomenten ’The Bodyguard, the musical dinner show’

Datum: zaterdag 28 augustus

Aanvang toonmomenten: 14u + 16u

Locatie: Studio Zuid – Vlaamsekaai 81/83 – 2000 Antwerpen

Foto: Music Hall

Geef een reactie