Fantasie in overvloed tijdens ‘Het Geheim van Te Veel Torens’

Zoekt u nog een uitje waar fantasie hoog in het vaandel wordt gedragen? En waar de kids de grootste rock’n’roll in zich naar boven mogen laten komen. Lees dan zeker deze tekst.

Nog tot en met woensdag 15 september 2021 kan je op de Antwerpse Waagnatie terecht voor de familiemusical ‘Het Geheim van Te Veel Torens’, een productie van The Musical Academy samen met Deep Bridge, naar het gelijknamige boek van auteur-regisseur Mark Tijsmans.

Eén brok jeugdig enthousiasme op het podium gedragen door 30 jongeren, die in 2 groepen afwisselend spelen samen met drie professionele acteurs: Steve de Schepper (‘Sneeuwwitje’, ‘Kuifje De Zonnetempel De Musical), Aaron De Veene (Jesse uit ‘Thuis’, ‘Sneeuwwitje’, ‘Robin Hood & Ik’) en Idalie Samad (Bahar uit ‘Familie’), vertaalt zich in een uitverkocht openingsweekend en extra voorstellingen.

Zowel in het decor, de kostuums als de zaalaankleding – waar we spelen in een stijlvolle retro cabaretlook – hebben we de Waagnatie aangekleed en zijn we geslaagd in ons opzet. Het geluid is voor het publiek optimaal, dankzij het gebruik van koptelefoons. Net als mijn boeken is dit een instapmusical met veel humor, grappen en grollen. Wie musical gewoon is, ontdekt zonder meer de dubbele bodem. Als je goed let op de achtergrond, merk je dat wij er dingen in hebben ingestoken voor ‘de meerwaardezoekers’”, zegt een lachende Mark Tijsmans.

Het Geheim van Te Veel Torens’ speelt nog tot en met woensdag 15 september 2021 op de Antwerpse Waagnatie. Vanaf 23 euro heb je al een individueel ticket en voor 89 euro een familieticket voor 4 personen, inclusief reservatiekosten. Meer info en reservaties ontdek je op www.deepbridge.be

Foto’s: Bart Liekens

Geef een reactie