Rowwen Hèze deelt Onderaan Beginne met Vlaanderen

Met ruim 35 jaar optredens op festivals (Pinkpop, Roskilde, Lowlands, Marktrock Leuven, Lokerse en Gentse feesten,..), in feesttenten, clubs en theaterzalen, gevuld met de muziek van meer dan 23 albums, groeide Rowwen Hèze uit tot één van de grootste bands uit de Nederlandse popmuziek. Ze verzorgden ook als eerste Limburgse dialectband het voorprogramma van The Rolling Stones. De muziekformatie siert in veelzijdigheid: zo worden energieke liedjes naadloos afgewisseld met polka’s, Ierse folk, Tex-Mex en ballades, met gelaagde teksten over de dagdagelijkse dingen, de liefde en de dood. Die gevoelens vind je ook terug in de nieuwe single en het gelijknamige nummer #1-album ‘Onderaan Beginne’, dat Rowwen Hèze opnieuw deelt met Vlaanderen. Zo is de band één van de headliners op Breekout, het festival dat begin september in Bree plaatsvindt en waar ze de line-up delen met o.a. Bart Peeters, Tourist LeMC en Axelle Red. Op 29 januari 2022 spelen ze een theaterconcert in De Zeepziederij (Bree) en op 12 maart 2022 vind je hen in de Muze (Heusden-Zolder).

Foto: Hans-Peter Van Velthoven

Geef een reactie