Lindsay de Kaestecker op weg naar de Miss Fashion 2022-finale

De 17-jarige Lindsay de Kaestecker uit Schilde is één van de 21 Miss Fashion-finalisten. Op 28 augustus breekt voor haar met de finale D-day aan. ‘Ik heb een moeilijke periode achter de rug’, vertelt Lindsay ons. ‘Door mijn deelname aan Miss Fashion probeer ik aan zelfvertrouwen te winnen. Weet je … als klein meisje heb ik altijd al gedroomd van een deelname aan een Missverkiezing. Toch heb ik heel lang getwijfeld. Door met mijn vriendinnen en met mijn ouders te spreken, heb ik de knoop doorgehakt. Geloof me … tot nu toe heb ik er geen seconde spijt van. Ik heb ongelooflijk veel zin om me aan de buitenwereld te tonen. De voorbije weken mogen dan wel ongelooflijk pittig geweest zijn. Ik ben echt wel gegroeid als persoon.’

Pittige dagen
Het waren pittige zomermaanden voor Lindsay. ‘Ik werk als jobstudent in een rusthuis. Het was best wel een pittige zomer. Het is helemaal niet zo evident om alles gecombineerd te krijgen met een drukke agenda van een Missfinaliste. Maar weet je … ik ben een gemotiveerd iemand. Ik volg Miss Fashion al geruime tijd  op Instagram. Bij de vorige groep merkte ik op dat de meisjes na een poosje zelfzekerder werden. In deze wedstrijd wordt er heel veel belang gehecht aan hoe meisjes zichzelf presenteren en de innerlijke schoonheid. Hopelijk is het een mooi opstapje naar meer … ‘

Foto: Geert Cuypers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.