Cameron Lommelen op weg naar de Miss Fashion 2022-finale

Voor de 17-jarige Cameron Lommelen uit Heusden-Zolder breken er spannende tijden aan. Ze is namelijk één van de jonge dames, die haar kansen verdedigt in de Miss Fashion 2022-finale. ‘Al van kindsaf aan, ben ik op een speelse manier bezig met modellenwerk. Nu ik 17 ben, droom ik toch van dat tikkeltje meer. Door mijn deelname aan Miss Fashion wil ik mijn modellencarrière graag naar een hoger level brengen. Neem daarbij nog eens de zoektocht naar een extra boost als persoon. Je weet perfect wat mijn drijfveer is om aan deze wedstrijd deel te nemen.’

17
Met haar 17 is Cameron één van de jongste kandidaten. ‘Ik merk op dat heel wat jonge meisjes in de 20 zijn. Zij hebben toch een andere leefwereld dan de mijne.  Met mijn zeventien ben ik in dit gezelschap een echt piepkuiken. Voor mezelf wou ik op een jonge leeftijd in dit wereldje stappen. Dat biedt me later nog altijd de kans om andere keuzes te maken. Mijn naaste omgeving had mijn deelname zien aankomen. Ze weten ook wel dat het perfect in mijn plaatje past. Met fashion ben ik dagelijks bezig. De wereld van het influencer zijn houdt me al langer dan vandaag bezig.’

Foto: Miss Fashion Belgium

Geef een reactie