Julie Mortier op weg naar de Miss Fashion 2022-finale

De 21-jarige onderneemster Julie Mortier uit Oudenaarde beleeft drukke tijden. Naast de opstart van haar zaak La Pomme D’Or waagt ze zich ook aan een Miss Fashion-avontuur. Op 28 augustus is het na een lange periode van wachten eindelijk finaletijd voor deze telg van een ondernemersfamilie. ‘Ik heb ambities in de modewereld en in de wereld van de Missverkiezingen. Toen ik de vraag kreeg om deel te nemen aan Miss Fashion, zag ik het wel zitten. Hoedanook is het een ideale stap voor mijn persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen.’

Bezige bij
Julie is wat je noemt een bezige bij. ‘Ik ben iemand, die haar dromen volgt. Nu kruisen puur toevallig twee dromen elkaars pad. Enerzijds start ik mijn eigen zaak  La Pomme D’Or op. Anderzijds droom ik van een leventje in het Missenwereldje. Het is een druk traject. Maar ik plan nog altijd heel erg goed. Ik organiseer de dingen zodanig dat alle puzzelstukjes in mijn leven mooi in elkaar vallen. Natuurlijk droom ik van een mooi eindresultaat. Een top 5 zou werkelijk fantastisch zijn. Maar in een zwart gat zal ik achteraf zeker niet vallen. Daarvoor staan er nog altijd veel mooie dingen op mijn programma. Het fashiongehalte zal nooit al te ver weg zijn. Toekomstgericht is het ook de bedoeling om in mijn zaak La Pomme D’Or een klein boetiekje onder te brengen.’

Traject
De eerste casting van Julie was in 2019. ‘Het was een ontzettend lang traject dat we moesten afleggen. Door corona kijken we al heel lang uit naar het éne finalemoment Ik ben er aan begonnen toen ik 19 was . Ik ben er nu 21.  Dat komt nu met rasse schreden dichterbij.  Ik denk dat de tijd op het vlak maturiteit heel erg rijp is. Het meisje dat Miss Fashion wordt, heeft een bepaalde voorbeeldfunctie in zich. Ik sta zelf heel positief in het leven. Net dat gevoel hoop ik op 28 augustus uit te stralen.”

Foto: Glenn de Ryck

Geef een reactie