Miss België 2021-finale op woensdag 31 maart

2 maanden later dan het traditioneel gepland stond. Maar de datum van de nieuwe Miss België-verkiezing is bekend. Op 31 maart weten we wie de opvolgster van Céline Van Ouytsel wordt. Dat werd bekend gemaakt door het organisatiecomité, de tv-zenders RTL en Eclips Zoals elk jaar gaat de galashow weer door in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne. Deze keer vindt de verkiezing voor de allereerste keer plaats op een woensdag, meer bepaald op woensdag 31 maart. De uitzending start om 20.30 uur. Of er publiek aanwezig mag zijn, hangt af van de op dat moment gelden Corona-maatregelen.

Foto: Miss Belgium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.