Emilie Brismé: van Hopduvel- tot ijsprinses

Heel wat maandjes geleden had ik Emilie Brismé aan de telefoon. Toen vertelde ze me het verhaal over haar deelname aan Miss Vlaams-Brabant. Ondertussen stond de tijd niet stil. Emilie is nu de trotse eigenares van een Miss België-lintje en mag zich opmaken voor een finale. In een niet zo ver verleden was deze inwoner uit Asse al eens Hopduvelprinses voor één dag. Maar nu verlegt ze steeds verder haar grenzen.  Nu verlegt ze duidelijk haar grenzen. Tijdens een uitstap naar Elaisa Energetic Wellness in de Limburgse Hoge Kempen trotseerde ze heel wat koude en … ijs. Daar werd een foto van gedeeld via de geijkte kanalen.Van Hopduvel- tot ijsprinses .. One little step for Emilie, One giant leap for mankind.

Foto: Miss Belgium – Kevin Swijsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.