De Franse roadtrip van Matthijs van Nieuwkerk en Snollebollekes

 

Na zijn overwinning in de Nederlandse Slimste Mens ter Wereld krijgt Nederland een heel andere Rob Kemps alias Snollebollekes zien. Tijdens zijn passage tijdens de NPO1-Show Matthijs gaat door vertelde hij over zijn passie over Jacques Brel en het Franse chanson. Het werd een enorm bevlogen gesprek tussen twee gepassioneerde mensen van het Franse lied. Op het einde van de babbel kwam er een opvallende vraag vanuit de hoek van Matthijs van Nieuwkerk. ‘Wat denk je, Rob? Wij twee samen op roadtrip naar Parijs voor een documentairereeks van vier afleveringen over het Franse chanson. Maar dan niet alleen Jacques Brel en Charles Aznavour … ook alle andere grootheden moeten aan bod komen.’  Een project waar Snollebollekes zeker geen neen tegen zegt … To be continued …

Foto:
Matthijs van Nieuwkerk – DPG Media
Snollebollekes – Berk Music

 

Geef een reactie