De Mollendroom van 2 Big Brotherkandidaten

Een leuk gesprek tussen Naomi & Nick in de badkamer. Centraal stond een ander populair televisieprogramma: meer bepaald ‘De Mol’. ‘Ik had twee grote dromen. Deelnemen aan Wie is De Mol of aan Big Brother? Nu ik in Big Brother zit, weet ik dat ik de Mollendroom mag opbergen. Maar ik zou perfect dit spel kunnen meespelen omdat het tactische aspect van het verhaal mij enorm aanspreekt. Dat is mij op het lijf geschreven’, aldus Nick. ‘Toen ik me inschreef voor Big Brother, verklaarden mijn vrienden me voor gek”, aldus Naomi. “Maar eerlijk is eerlijk. Ik wist vooraf niet welke groep mensen zich hier voor zou inschrijven. Dat weet je bij De Mol wel. Bij  Wie is de Mol weet ik dat het voor mij goed zou zitten. Ik zou in zulke groep perfect kunnen aarden.  Bij Big Brother was dat een nobele onbekende. Op de eerste dag waren de gezichten van Daan en Thomas, de eerste die ik zag. Toen wist ik dat het goed zou komen.”

Foto: VIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.