De Mollendroom van 2 Big Brotherkandidaten

Een leuk gesprek tussen Naomi & Nick in de badkamer. Centraal stond een ander populair televisieprogramma: meer bepaald ‘De Mol’. ‘Ik had twee grote dromen. Deelnemen aan Wie is De Mol of aan Big Brother? Nu ik in Big Brother zit, weet ik dat ik de Mollendroom mag opbergen. Maar ik zou perfect dit spel kunnen meespelen omdat het tactische aspect van het verhaal mij enorm aanspreekt. Dat is mij op het lijf geschreven’, aldus Nick. ‘Toen ik me inschreef voor Big Brother, verklaarden mijn vrienden me voor gek”, aldus Naomi. “Maar eerlijk is eerlijk. Ik wist vooraf niet welke groep mensen zich hier voor zou inschrijven. Dat weet je bij De Mol wel. Bij  Wie is de Mol weet ik dat het voor mij goed zou zitten. Ik zou in zulke groep perfect kunnen aarden.  Bij Big Brother was dat een nobele onbekende. Op de eerste dag waren de gezichten van Daan en Thomas, de eerste die ik zag. Toen wist ik dat het goed zou komen.”

Foto: VIER

Geef een reactie