Hallo … met Cilou Annys

Het recept van het gloednieuwe VTM 2-programma Missie Callcenter is heel eenvoudig. Zet enkele Missen samen in een eigen callcenter en laat ze creatief wezen op de vragen van bellend Vlaanderen. Het kan mooie televisie opleveren. Eén van de schoonheidskoninginnen is Cilou Annys. Op haar palmares staat de titel van Miss België 2010. Hallo … met Cilou Annys  ‘Ik heb niet lang nagedacht om deel te nemen aan Missie Callcenter. De vraag kwam een beetje onverwacht mijn richting uit. Maar ik vond het een leuke insteek en een mooi concept. Het was een blij weerzien met heel veel van mijn collega’s. Omdat we in kleine bubbels zaten en elkaars vragen konden horen, staken we ook wat van elkaar op. Het klinkt misschien raar. Maar er is toch een band tussen ons. Niemand begrijpt hoe het Missentraject in elkaar steekt als je het zelf niet ervaren. Daarom had Missie Callcenter bij momenten wel iets weg van een gezellige koffieklets. De sfeer zat vanaf het begin heel goed.”

Zelfstandigheid
Cilou heeft al vier jaar lang haar eigen babyzaak. ‘Mijn Miss België-titel heeft me gemaakt tot wie ik ben. Vooral op het vlak van zelfstandigheid gaf het me een duw in de rug. Ik was achttien toen ik het kroontje bemachtigde. Op deze leeftijd studeren de meesten van ons af. Vanaf dan moet je jezelf ontdekken in de wereld. Bij mij ging alles sinds het kroontje in een stroomversnelling. Door mijn titel kreeg ik een uitgelezen kans om alles te ontdekken. Ik heb alle modesteden van de wereld gezien. Als mens heeft mij dat gevormd tot wie ik nu ben. Een zelfstandige vrouw.  Nu ik mama ben,  heb ik andere verantwoordelijkheden. Eerlijk gezegd is het ook niet zo erg om wat meer stabiliteit in mijn leven te hebben. Ik kan later nog heel wat mooie verhalen vertellen over wat ik allemaal heb meegemaakt. Nu gaat mijn blik vooral uit naar een mooie toekomst zowel professioneel als privé. Op sociale media blijf ik actief. Of het een nieuwe start is van Cilou in de mediawereld?  Ik heb geen idee wat de toekomst brengt. Mijn zaak en mijn gezin zijn topprioriteit. Alleen zeg ik tegen een leuke aanbieding zeker geen neen. Maar het moet aangenaam en luchtig zijn. Het mag niet aanvoelen als een verplichting. Want daar hou ik niet van (lacht).”

Foto: Miss Belgium.be – Daniel Dedave

Geef een reactie