Een wandelreis rond de wereld (in minder dan 48 uur)

Waar is de tijd dat je nog kon wegdromen bij een reis rond de wereld in 80 dagen? Remember het verhaal van Jules Verne. Anno 2021 lijkt dit al passé te zijn. In Coronatijden wordt er meer dan ooit gewandeld. Zeker door de wandelaars van de Warmste Winter Challenge hosted by de Dodentocht. Op minder dan 48 uur tijd werd maar liefst 55687 km bij elkaar gestapt (ter info: dit zijn de gegevens rond 18u15 op 2 januari) in deze wandelchallenge. Meer dan 15000 km boven wat je nodig hebt om rond de wereld te stappen. Van een knalstart in 2021 gesproken. Ook ik heb mijn steentje redelijk stevig bijgedragen. Mijn teller staat nu op 27,02 km. En het jaar is nog twee dagen jong.  #datbelooftmetanderewoorden. De Warmste Winter Challenge loopt nog tot einde maart.

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie