Ritual Bathing met Laura uit Free Love Paradise

In december liep de veelbesproken realityreeks Free Love Paradise, waarin zes koppels erop uit trekken om uit te zoeken of ze een open relatie kunnen opbouwen met een ander koppel – of, zoals het er de laatste weken naar uitziet, een tweede dame. Blikvanger van de serie is tot nu toe duidelijk Laura van Marcke, een ‘single’ die al snel zelf in een open relatie bleek te zitten, maar die definitie niet noodzakelijk zo breed hanteert als de deelnemende paartjes zelf zouden willen – elf van de twaalf deelnemers citeerden haar al in de tweede aflevering namelijk als favoriet.

Streamingsessies

‘Sinds ik op Free Love Paradise te zien was, krijg ik voortdurend vragen van allerlei verschillende mensen die mijn raad vragen. Gelukkig ben ik daar goed voor geplaatst, aangezien ik een traject lifecoaching aan het volgen ben. Bovendien hebben mijn kruidenstudies me meer inzicht gegeven in hoe we precies functioneren.’

Laura was gegeerd wild in Free Love Paradise, maar houdt het in de afleveringen die we te zien kregen behoorlijk kuis. Propageert ze open relaties dan wel zo duidelijk als aanvankelijk wordt geïmpliceerd? ‘Er zijn heel wat verschillende definities van een “open relatie”,’ weet Laura te vertellen. ‘Het ene koppeltje maakt vrij restrictieve afspraken, het andere laat meer toe. Bovendien past het concept zeker niet bij iedereen: sommigen zijn zeker gelukkiger in een monogame relatie. Het is dus zeker niet zo dat ik iedereen zou aanraden om zomaar voor de “vrije liefde” te gaan.’

Er is echter meer: deze knappe jongedame heeft onlangs een reeks streamingsessies op haar Instagramaccount gelanceerd. Daarin zal ze openhartig praten met fans en andere bezoekers die graag zouden weten wat haar liefdeservaringen zijn of zelf advies kunnen gebruiken over hun eigen relationele of seksuele perikelen.

Ritual Bathing

Laura lanceerde ook haar eigen productlijn: Ritual Bathing. Hoewel het concept van rituele baden teruggrijpt op aloude tradities, heeft ze haar eigen unieke insteek gegeven aan deze vernieuwende badpakketten. Elke spiritueel bad is met een specifiek doel ontworpen, waarbij telkens een vorm van comfort, rust, vrede en/of genezing centraal staat. Bij het samenstellen wordt er enkel gebruik gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Bovendien krijg je er telkens ook een persoonlijke brief met instructies bij. Hier een kort overzichtje!

Spirit-Guided Bath

Zelfs als we momenteel geen band hebben met onze voorouders of zelfs niets van hen weten, blijft hun aanwezigheid overal om ons heen hangen. Dit bad helpt je om je te verbinden met de bronnen van jouw verinnerlijkte grootouders; hun weten, hun instincten en hun wijsheden.

Dream Bath
Televisie kijken en op het internet surfen kan enorm ontspannend en onderhoudend zijn, maar wist je dat te veel tijd voor een beeldscherm doorbrengen jouw gevoelens kan onderdrukken en ervoor zorgen dat je niet meer helder droomt? Dit bad is ontworpen om jouw dromen te begeleiden en zo terwijl je slaapt een innerlijk medicijn te ontvangen en bij te houden. Neem dit bad voor het slapengaan.

Self-Healing Bath

Dit bad helpt je om ‘in’ jouw kracht te komen en je eigen genezer te zijn. Je hoeft daarvoor niets spiritueel af te stemmen of certificaten te hebben behaald; je hoeft enkel de kracht van de liefde in en voor jezelf te voelen.

Meer info: www.ritualbathing.be
Instagram: @lauravanmarcke

Foto: Bad Ass

Geef een reactie