Op weg naar de Miss België-kroon?: Kaylee Stroobants (20, Zichem)

De moraal van het verhaal rond de 20-jarige Kaylee Stroobants uit Zichem is: ‘Luister zo nu en dan een keer naar je lief’ en het verhaal zal een mooi vervolg kennen. Dit is de illustratie van hoe het haar de voorbije maanden verging in Miss België-land. Al zes jaar lang (vanaf haar dertiende) is Kaylee actief in het modellenwereldje. Nu probeert ze heel ijverig om er iets meer uit te halen. ‘Het is een super gevoel dat ik zo ver ben doorgestoten. Ik had me eerlijk gezegd niet zo hoog ingeschat. Het was mijn vriend die me het duwtje in de rug gaf om de sprong te wagen”, aldus Kaylee. “Vanaf het moment dat ik een golden ticket kreeg, ging de bal steeds verder aan het rollen. Wie niet waagt, niet wint. Nu hoop ik stiekem dat ik de kans krijg om er toch nog iets méér uit te halen. Door het behalen van mijn titel van 1-ste Eredame van Miss Vlaams – Brabant 2021 lonkt het kroontje van Miss België nog meer en is de motivatie nòg groter.”

Science fiction
Momenteel studeert deze Zichemse blondine Graphic Design. Maar haar grote droom is om make-up artieste te worden voor science fiction films. ‘Na mijn studie wil ik dit graag gaan studeren. Het lijkt me fascinerend om hier een opleiding voor te volgen hoe je acteurs kan veranderen in monsters. Al van kleinsaf, raakte ik gefascineerd door Make – Up. In 2018 zat ik bij de Top 20 voor België in een grote wereldwijde Make-upwedstrijd. Creativiteit en inlevingsvermogen staan voorop in het werk van een make-up artieste. Ik zou heel graag mijn weg hierin verder willen zoeken.”

Foto: Dirk Surinx

Geef een reactie