Het Miss De Luxe-avontuur van Bieke Gelissen

Vorig jaar liep ik Bieke Gelissen voor het eerst tegen het lijf tijdens een Missverkiezing. Duidelijk voldeed haar maidentrip in Missenland nog niet aan haar verwachtingen. Enkele maanden later schreef ze zich in voor een Miss De Luxe-avontuur. Alleen stak COVID-19 er een stokje voor. Maar het brandende vuur in het hartje van deze Limburgse spraakwaterval, is nog steeds niet uitgedoofd.  ‘Mijn droom bestaat er in om een stem te zijn voor de mensen. Ik wil gewoon iets kunnen beteken voor iemand. Na mijn vorig avontuur vond ik persoonlijk dat mijn verhaal nog niet was afgelopen en vooral nog niet verteld. Daarom heb ik mijn kansen gewaagd bij Miss De Luxe. Toen ik de inschrijvingsvoorwaarden zag, was ik meteen verkocht. Hier mag je deelnemen met een maatje gaande van 34 tot 42. Hier maakt ook je leeftijd niet uit. In eerste instantie heb ik getwijfeld. Maar het was mijn vriend Jim die me het duwtje in de rug gaf. Met zijn steun in het achterhoofd heb ik toch maar de sprong gewaagd. EN ik heb er geen seconde spijt van. Bij Miss Limburg was ik vaak het mamaatje van de groep. Nu voel ik me ook beter begrepen omdat de gemiddelde leeftijd ook iets hoger ligt.’

Bakker Bieke
Wie Bieke het voorbije jaar heeft gevolgd via de sociale media, kon er niet naast kijken. De laatste maanden is ze duidelijk aan het bakken geslagen. ‘Ik moest me in de quarantaine wat bezig houden. Van het één kwam het ander. Bakken werd mijn nieuwste passie. Tijdens mijn Miss De Luxe-campagne heb ik daar handig gebruik van gemaakt. Zo heb ik in een weekend meer dan 300 soezen gebakken voor het goede doel Make a wish. Stuk voor stuk heb ik ze in een doosje aan huis geleverd. Zo ging de bal aan het rollen. Nu heb ik al kerststronken en aardbeien in chocolade voor hetzelfde  goede doel verkocht in mijn eigen pop-up. Dus ja, het één kan wel degelijk met het ander gepaard gaan.’

Chapter of Biekes life
De ambitie van Bieke in deze wedstrijd is navenant. ‘Ik ben aan dit verhaal begonnen met een gezonde gedrevenheid. Met het finaleticket op zak, ben ik al gewonnen. Als ik mij daarenboven nog eens wat kan inzetten voor het goede doel, is dat mooi meegenomen. Dit is effectief de laatste keer dat ik mijn kans waag. Na twee keer is het mooi geweest. Dan kan ik alles in schoonheid afsluiten en beginnen aan de next chapter of Biekes life. Dat zal ook een zeer mooi verhaal zijn.’

 

Foto Bieke in jurk: Eric Bourdeaud’huy
Foto in pop-up: Bieke Gelissen

Een gedachte over “Het Miss De Luxe-avontuur van Bieke Gelissen

Geef een reactie