Op weg naar de Miss België-kroon?: Michelle De Vos (21, Sinaai)

Michelle De Vos is één van de ongeveer 80 beautyqueens, die momenteel nog in de running zijn voor een plekje in de grote Miss België-finale. Eind december heeft de nationale préselectie plaats. Dan weet de 21-jarige inwoonster van het Oost-Vlaamse Sinaai of het in 2021 een grand cru jaar voor haar wordt. ‘Door Corona was het natuurlijk geen evidentie om deel te nemen aan een Missverkiezing. Alles kreeg door dit virus een heel nieuw wending. Dat maakt het er niet gemakkelijker op. Maar het comité heeft uitstekend werk verricht. Alleen blijft het jammer maar dat door dit virus we enorm weinig activiteiten hebben kunnen doen met de groep. Ook het evenementiële luik heb ik gemist. Dat blijft toch nog altijd één van de mooiste charmes van een wedstrijd zoals dit. We hebben nu vooral campagne gevoerd via de sociale media. Dat is niet altijd evident om daar éven creatief uit de hoek bij te komen.”

De map van Michelle
Michelle is duidelijk iemand, die niet over één nacht ijs ging. “Je mag gerust weten dat ik thuis een map heb liggen met een draaiboek voor mijn campagne. Daar stond een sponsorloop samen georganiseerd met de gemeente in tot het organiseren van een spaghettiavond. Het laatste werd ondertussen wel coronaproof aangepast tot een take away-spaghetti. Op creatief vlak zaten er heel wat dingen in mijn hoofd, die ik wou realiseren. Maar het is helemaal anders uitgedraaid. Een dergelijke voorbereiding typeert een beetje mijn karakter. Ik doe enorm hard mijn best om tot een fraai eindresultaat te komen. Zo heb ik toch een fraai bedrag aan het goede doel kunnen schenken. Toen mijn mama eerst hoorde over mijn deelname dacht ze dat dit avontuur misschien te zwaar zou zijn. Maar nu ze ziet hoe ik bezig ben, weet ze dat het goed komt. Ik leer nog elke dag blij. Dat blijft het allerbelangrijkste. Met een goede voorbereiding kan een mens heel veel bereiken in het leven.”

Kers op de taart
Het is voor Michelle niet de eerste keer dat ze haar kansen waagt in een wedstrijd.  “Ik heb al de nodige ervaring op zak. Maar nu ben ik 21 en wou ik eens proeven van de kers op de taart. Miss België leek me de ultieme afsluiter van een mooie passage uit mijn leven. Nu wil ik echt proberen om een stapje verder te raken in de modellenwereld. Dat blijft mijn droom en mijn doel.”

Foto: Miss Belgium.be – Kevin Swijsen

 

Geef een reactie