Op weg naar de Miss België-kroon?: Tatjana Kouzovkov (20, Destelbergen)

Haar roots mogen dan wel in het verre Rusland liggen. Het leven van de 20-jarige studente industrieel ingenieur biowetenschappen Tatjana Kouzovkov speelt zich vooraf in en om de Arteveldestad Gent. Alleen ambieert deze ambitieuze jongedame veel meer in haar leven. Momenteel zoekt ze haar weg in het Miss België-traject … en met succes. Tijdens Miss Oost-Vlaanderen veroverde ze een ticketje voor de nationale préselectie. ‘Daar ben ik ontzettend blij mee”, glimlacht Tatjana. “ Voor mezelf had ik nooit verwacht dat ik zo ver zou doorstoten. Toen mijn naam viel tijdens de finale van Miss Oost-Vlaanderen was ik ‘aangenaam’ verrast. Tijdens de finale was ik heel ‘chill’, vrij down-to-earth zelfs. In mijn achterhoofd had ik zelfs het idee dat het afgelopen zou zijn.  Ik het podium afstapte, kwamen de emoties op mij af. Wanneer ik de beelden achteraf bekeek, zie ik vooral iemand die ten volle genoot van haar moment. Ik kan niet wachten om nog een keertje op datzelfde podium te staan. En die kans krijg ik misschien … Want met mijn plekje in de nationale preselectie, krijg ik de kans om me in deze wedstrijd nog verder te tonen. Het echte werk begint nu pas. Ik weet dat ik al heel veel voor deze wedstrijd heb gedaan en er nog veel zal voor moeten doen. Maar dat vind ik op zich niet erg. Heel deze campagne is intensief en keihard werken, maar dan wel op een leuke manier. Daar doet iemand als ik enorm graag haar best voor. Ik krijg nu de kans om mijn werkpuntjes te verbeteren. Het comité heeft daar zeker oog voor.”

Online-promo
Tijdens Corona doen de Missen vooral online hun ding. “Weet je ergens .. is het wel een beetje jammer dat de Coronamaatregelen de campagnes op sociale media bevorderen. Er zijn heel wat mensen, die geen Facebook of Instagram hebben. Voor mezelf ging ik graag de uitdaging aan om net hén toch te bereiken. In deze periode moet je meer dan ooit creatief uit de hoek komen. En ik kan me daarin wel amuseren. Zeker als je gesteund wordt door heel veel mooie reacties. Ik krijg heel veel positieve reacties op mijn deelname. ZO geef ik peuterturnles. De ouders van de kindjes reageren enorm positief op mijn verhaal.  Nét in deze moeilijke tijden voor iedereen geeft een extra schouderklopje dat tikkeltje meer.”

Foto: Tatjana Kouzovkov

Geef een reactie