Op weg naar de Miss België-kroon? : Yoni De Schepper (20, Lokeren)

Wanneer ze in een glazen bol haar eigen toekomst bekijkt, hoopt Yoni De Schepper dat ze haar professionele weg kan vinden in de ‘fel geviseerde’ evenementensector. Eerst waagt ze zich aan een opmerkelijk avontuur in Missenland. “Weet je … ik ben een vrouw met vele passies, maar met één groot verhaal”, vertelt Yoni me aan de telefoon. “Beschouw het maar een beetje als de samenvatting van mijn persoonlijkheid. Tijdens mijn Missenavontuur wil ik graag verschillende kanten van mezelf tonen. Zo ben ik actief in de dans- en de sportsector. Ik dans al vanaf mijn zes jaar. En ja, ook in competitie. Het is belangrijk dat je aan iedereen toont dat je met een goede gezondheid en het bijhorende immuunsysteem heel wat goeds kan bereiken. Kortom vele kleine façetten maken één Yoni. Wanneer ik hiermee iemand kan inspireren, ben ik zielsgelukkig. Ik ontken niet dat ik grote ambities koester in deze wedstrijd. Ik zou heel graag naar de Miss België-finale doorstoten. Dan krijg ik de kans om voor de eerste keer in mijn leven het vliegtuig te nemen … Tenminste als Corona er geen stokje voor steekt.”

Waarom nu?
“Deze wedstrijd sprong me toevallig in het oog”, gaat deze Lokerse spraakwaterval verder. “Karakterieel ben ik iemand, die graag nieuwe dingen uitprobeert. Op Instagram volgde ik Celine Van Ouytsel al een poosje. Met het oog op mijn toekomst in de wereld van het eventmanagement, leek het me wel leuk om wat aan netwerking te doen. Daarom heb ik de sprong ook nu gewaagd. Nieuwe mensen leren kennen is altijd interessant. Ik besef dat een job in de evenementenwereld nu geëvolueerd is naar een risicojob. Maar ik blijf hoopvol …. Als we allemaal een beetje samenwerken, kom het wel goed.”

Lokeren-Temse
Yoni is ook het gezicht van de ‘new style’ Sporting Lokeren-Temse tv. “Ik ben de mensen van de voetbalploeg enorm dankbaar. Omdat ik van Lokeren ben, hebben ze me zelf benaderd. Het nieuwe bestuur is uitermate gemotiveerd om met hen een nieuw verhaal te schrijven. Net dan is het leuk om mee op de kar te springen. Hun verhaal is ook een beetje herkenbaar. Hun slogan is: ‘Nieuw verhaal, dezelfde passie.’ Bij mij is dat een herkenbaar iets. Alleen is het ten huize De Schepper: ‘Nieuw verhaal, vele passies.’ Een klein detail, niet waar ….

Foto: Collectie Yoni De Schepper – Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.