Op weg naar de Miss België-kroon? : Inez Dusaert (20, Tongeren)

In het dagelijkse leven studeert de 20-jarige dochter van ‘Ambiorix’ Inez Dusaert voor maatschappelijk werkster. Maar nu waagt ze zich aan een ‘kers op de taart’-Missenavontuur in de zoektocht naar ’s lands mooiste. ‘HHet is een unieke kans om te groeien in een wereld waar veel van mijn dromen liggen. Elke kans wil ik met mijn beide handjes grijpen. Ik zag op Instagram de aankondiging passeren. Dan heb ik geen seconde geaarzeld. Het leek me een bijzonder mooi avontuur om in te stappen.”

Maatschappelijk werk vs Missenwerk
Op zich lijkt de beroepskeuze van Inez en haar Missenambities twee werelden van verschil te zijn. “Je zou je daarin kunnen vergissen. Met mensen omgaan is een vereiste voor elke situatie. Ook als ik later in een Justitiehuis aan daderbegeleiding wil  werken, moet ik naar mensen kunnen luisteren. Dat is hier eveneens van groot belang. Je inzetten voor de goede zaak is iets wat je in elke jobtaak tot je vaardigheden hoort.”

Sociale media
Net zoals velen van haar collega’s focust Inez zich op sociale media om zichzelf te promoten. “Flyers uitdelen op evenementen gaat nu eenmaal niet. Je merkt ook dat het publiek iets terughoudender reageert op iemand, die zichzelf wilt komen voorstellen. Daarom ga ik ook de focus leggen om mezelf te promoten op de sociale media. In Coronatijden zoals nu moet je creatief zijn. En daar ga ik ten volle gebruik van maken. Dus ja …, … De komende weken zal je me heel vaak achter mijn Iphone terugvinden (lacht).”

Foto: Miss Belgium.be – Kevin Swijsen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.