Op weg naar de Miss België-kroon? : Laurine Remans (18, Hasselt)

De 18-jarige studente Laurine Remans uit Hasselt uit Hasselt vertoefde de voorbije maanden meer achter haar thuispc dan haar lief was om online-lessen te volgen. Maar de komende weken wordt de blik volop haar Miss Limburg-avontuur gericht. Is Laurine op weg naar het Miss België-kroontje? Zal haar leven helemaal overhoop gehaald worden? Het zou zomaar eens kunnen. “Vroeger keek ik als klein meisje altijd naar Miss België-finale. En ja, ik raakte gefascineerd door alle mooie meisjes, die zich in een prinsessenleventje mochten onderdompelen. De laatste jaren volgde ik via Instagram al hun avonturen. Het leek me wel interessant om mezelf ook eens in dit bad onder te dompelen. Alleen was het lef niet altijd aanwezig. Maar tijdens de lockdown had ik zoiets van: “Ach, waarom niet?”. Het is nu of nooit. En ik heb er tot op de dag van vandaag nog altijd geen spijt van dat ik in dit bad ben gesprongen.”

Coronamaanden
“De voorbije maanden heb ik heel veel onlinelessen gevolgd. En dat stemt een mens zeker tot nadenken”, gaat Lauren verder. “Volgend jaar ga ik aan de universiteit van Hasselt handelswetenschappen volgen. Maar ik weet niet hoe hard Corona ons leven zal bepalen. Volgens het Miss België-comité zal er altijd wel een oplossing zijn voor elk probleem. En daar trek ik me hard aan op. Hun Safety First-principe is ook het mijne. Natuurlijk droom ik stiekem wel voor een plekje in de Miss België-finale. Maar grote uitspraken hierover ga je niet uit mijn mond hierover horen. Voetjes op de grond .. en voor de rest zien we wel. Dat heb ik voor mezelf als belangrijkste doel voorop gesteld.

Foto: Céline Van Ouytsel

Geef een reactie