June Foster afgelast!

Triest nieuws vanuit de hoek van The Singing Factory. De musical June Foster wordt afgelast.

Dit kondigen ze aan via onderstaande boodschap op de sociale media:

Lieve vrienden, sympathisanten, fans,
Lief publiek,

Door de huidige situatie en de evolutie van het Coronavirus, hebben we de ongelooflijk jammere beslissing moeten nemen om de voorstellingen van June Foster in september af te lassen. In de huidige omstandigheden kunnen we onmogelijk een kwalitatieve voorstelling op de planken zetten.

Uitstellen op langere termijn is op dit moment ook geen optie, daarom hebben we met ongelooflijk veel pijn in het hart besloten om de voorstellingen niet naar een latere datum te verplaatsen.

Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd, maar geef ons daarvoor even tijd.

Wat betreft de CD, dat plan bergen we op dit moment nog niet op. Wanneer het enigszins weer mogelijk is, duiken we met veel plezier de studio in om de prachtige muziek van June Foster te vereeuwigen.

Voor nu, oneindig veel dank aan iedereen voor en achter de schermen, cast, crew, techniek, creatives,… Maar vooral, oneindig veel dank aan jullie, het publiek. ♥️

Het zijn moeilijke tijden, maar alsjeblieft, hou je aan de maatregelen, blijf nog even in uw kot, zodat we hopelijk binnenkort weer gezellig samen naar het theater kunnen. De hele sector dankt u. ♥️

Stay safe, stay healthy, and don’t lose hope.
Want vergeet niet, we weten dat het goedkomt. 😉

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie