Het EWT-vliegtuig blijft aan de begane grond

De tweede Corona-golf blijft stevig inhakken op de culturele wereld. Ook het EWT moet de release van het eerste stuk van het theaterseizoen 2020-2021 ‘Ik spring uit een vliegmachien’ uitstellen.  Dit kondigen ze aan via de sociale media. De eerste geplande productie ‘Ik Spring uit een Vliegmachien’ met Myriam Bronzwaar, Daisy Thys, Annik Pauwels, Iante Beyé, Marc Verbruggen, Door Van Boeckel en Mathias Daneels, wordt verplaatst naar sept-okt 2021. Alle abonnees worden persoonlijk verwittigd. Het EWT duimt voor de toekomst en brengt eind augustus reeds een update in verband met de tweede productie.

Foto: EWT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.