Missen Coronaproof naar Plopsaland

Changement de décor. Normaal gezien ontmoeten de deelneemsters van Miss België elkaar tijdens de grote nationale Missendag. Door het COVID-19 virus werd dit tijdelijk on hold geplaatst. Maar uitstel is geen afstel. De eerste grote ontmoeting voor alle beautyqueens in spé gaat door op 21 juli bij Kabouter Plop himself. Al deze dames gaan ze samen in De Panne daar ‘met respect voor de social distancing’ de Nationale Feestdag vieren. Als daar maar geen collectieve Kabouterdans van komt .. met al dit voorzichtig feestgedruis.  Maar ach, zolang Kwebbel niet jaloers wordt, kan er veel … niet waar.

Foto: Miss Belgium.be / Plopsaland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.