Een clipquiz met Top Pops

De dames van Top Pops houden van verrassingen. Net daarom bedachten ze een  actie in de vorm van een coole CLIPQUIZ waar iedereen kan aan deelnemen. Wie 5 leuke vragen oplost, maakt kans op toffe prijzen en één SUPERPRIJS.

Meedoen is spotgemakkelijk. Vanaf 19 juni lanceren de zangeressen van Top Pops 5 weken lang elke vrijdag een nieuwe leuke quizvraag. Om die op te lossen moet je geen bolleboos met zes universitaire diploma’s zijn of het speurtalent van Witse hebben.

Je moet gewoon de clip van ‘DIE EERSTE KEER’ aandachtig bekijken, want de antwoorden zitten erin! Het is nog eenvoudiger dan een mondmasker aan te doen.

Bij de clipquiz horen natuurlijk ook fijne prijzen die de dames van Top Pops met veel zorg uitgekozen hebben. Elke week is er 1 winnaar die een toffe prijs ontvangt, en wie alle 5 weekvragen correct beantwoordt, maakt kans op de superprijs: een onvergetelijk optreden van Top Pops bij jou thuis.

Er zal nog nooit zoveel fun, gezelligheid en ambiance in jouw kot geweest zijn. De vraag ‘waar is dat feestje?’ zal eindelijk beantwoord worden, want het zal op jouw adres zijn.

Ontdek de coole clipquiz vanaf vrijdag 19 juni om 12u op de site www.toppops.be en speel mee. Je zal er geen spijt van krijgen. Want wie wil er na al die maanden van gedwongen lockdown en quarantaine nu geen spetterend concert van de 4 pittige dames van Top Pops in huis?

Foto: Top Pops

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.