Clap Clap met Micha Marah

 

Tijdens de lockdown heeft Micha zichzelf verplicht om ‘out-of-the-box’ te denken en haar tijd in te vullen met muziek die haar gelukkig maakt. ‘Clap Clap’ is zo’n nummer waar je instant happy van wordt! Voor deze nieuwe single gingen Guillaume Van der Stighelen en zijzelf aan de slag met een ‘woordenspelletje’ en Clap Clap was geboren…. Sander Spolspoel van Sworl wist de juiste spirit te vatten en die om te zetten naar een leuke animatie video.

https://youtu.be/XKzdO83ay1Q

Titel: CLAP CLAP

Artiest: Micha Marah

Duurtijd: 2’45”

Producer: Micha Marah

Label: Mima BV

Auteurs/componisten: PD/Micha Marah/Guillaume Van Der Stighelen

Publisher: Micha Marah/Guillaume Van Der Stighelen

ISRC code: BE HE6 20 00001

Release: 15/06/2020

Foto: Micha Marah / Mima BV

Geef een reactie