#notajoke (inspired by Amélie)

Ook ex-Miss België Joke van de Velde laat zich op een opmerkelijke manier zien in de Coronacrisis. Ze heeft een fashionable t-shirt gemaakt waar de winst wordt geschonken aan het UGent, die een onderzoek leidt om het Covid-19 virus het hoofd te bieden. Een volwassen vrouw … inspired by a six year old girl.

Hieronder brengen ik Jokes post op Facebook:

We vechten tegen een onzichtbare vijand . Net zoals het overgrote deel van mijn medemens hou ik me aan de maatregelen . Ik draag zorg voor mijn geliefden , medemens en mezelf .

Wat kan ik nog meer doen , vroeg ik mezelf af .

Inschrijven als vrijwilliger in het ziekenhuis ? Check .

Mijn schouders zetten onder een project dat staat voor solidariteit #belgiummade? Check

Het project is ontstaan toen ik mijn muze , de 6-jarige Amélie, volwassenen zag aanmanen om zich meer aan de maatregelen te houden . De waarheid komt uit een kindermond .

Waarom maak ik geen leuke T-shirts voor deze kleine fashionistas en fashionistos en schenk ik de winst aan UGent die een onderzoek leidt om het Covid-19 virus het hoofd te bieden . Https//www.ugent.be/univgent/universiteitsfonds/covid19-onderzoek.htm

Een T-shirt met daarop een maatregel zodat telkens als wij volwassenen , de kleine rakkers met het shirt zien , eraan herinnerd worden om hoe belangrijk het is vaak onze handen te wassen .

En zo is “Handjes wassen” #notajoke ontstaan .

Een fashionable shirt met heel veel liefde gemaakt voor onze kinderen , onze toekomst van morgen .

En dit alles is #notajoke

Dank je wel aan iedereen die me steunt bij dit project mijn familie , vrienden ,… Daria Adriaens van Neonail Belgium , Tim Braeckman en in het bijzonder JULLIE!

Veel liefs ,

Joke van de Velde

Foto: Notajoke

Een gedachte over “#notajoke (inspired by Amélie)

Geef een reactie