Laissez Swoop danser!

Ook Filip en z’n SWOOPgirls Eva, Aurélie, Joyce en Yenna blijven dezer dagen netjes ieder in hun eigen kot, iets dat voor dit sportieve en muzikale vijftal dat bruist van energie en beweging niet altijd even gemakkelijk moet zijn. De hotste ambiancegroep van Vlaanderen moet mekaars gezelschap al mee dan een maand missen,  een schril contrast met het leven voor Corona toen ze ieder weekend nog gezellig samen de tourbus instapten en ons landje doorkruisten om mensen blij en vrolijk te maken met hun spetterende optredens.

Maar niet getreurd, ooit komen er betere tijden en tot zolang kunnen de SWOOPfans genieten van SWOOP’s nieuwste single “Laissez-Moi Danser“, een bewerking van de alombekende hit uit de 70’s. Bewegen is gezond, dansen is dat zeker ook… voor SWOOP was het dan ook het ideale moment om deze zomerse ambianceknaller van formaat op de wereld los te laten. Volg hun voorbeeld en laat je maar eens helemaal gaan!

Foto: CNR Records

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.