(Het Leven) na het Kittekato van Arda

Balthazar Boma uit De Kampioenen zou het niet beter omschrijven. Na het Kittekato van Arda met Eline ziet Temptation Island er helemaal anders uit. Dat blijkt uit hartverscheurende beelden bij het Kampvuur in de uitzending van vanavond.

De koppels proberen al tien dagen de verleiding van de vrijgezellen te weerstaan. Dat lijkt kort, maar voor de koppels is dit een zware beproeving. Na een bewogen nacht is Eline er eindelijk in geslaagd haar prooi te pakken en ze trekt nu dan ook meteen in bij Arda.

Arda: “Ik voel me gewoon op mijn gemak. Nog altijd dezelfde Arda als gisteren, maar dan iets gelukkiger misschien.”

Simone verwacht van Zach dat hij kan bewijzen dat hij zijn wilde haren kwijt is, maar na de gong van afgelopen nacht is ze hier niet meer zo zeker van. Zach kan zich niets herinneren van zijn nachtje met Romee: ‘Ik heb geen idee wat er is gebeurd. Ik vergeet altijd alles na alcohol, na drie drankjes ben ik mijn eigen naam vergeten.’

Hij kiest er dan ook voor om meteen op zijn eerste kampvuur zijn joker in te zetten.

Zach: ‘Ik denk dat ik vanaf de startstreep achteruit ben gelopen in plaats van vooruit. Mijn joker ga ik sowieso meteen inzetten, ik wil dit zelf kunnen uitleggen.’

Niet iedereen gelooft nog in een goeie afloop.  De dames krijgen vandaag bij het kampvuur beelden van hun partners te zien. En dat belooft een pittige avond te worden.

Elke: “Ik hou mijn hart al vast voor de volgende beelden.”

Foto: SBS Belgium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.