Het meisje op het balkon

Wat moeten jonge vrouwen met een hoog instaproof-gehalte in volle Coronatijd doen? In hun kot blijven natuurlijk … Of op hun balkon. Dat blijkt uit een foto, die de mooiste vrouw met een intelligent ‘koppie’ uit Vlaams-Brabant heeft gepost op sociale media. Elize Baron genoot zichtbaar van de eerste ‘frisse’ zonnestraaltjes en liet daarvan heel instafamous/facebookland meegenieten. En ik … ik beklaag me dat ik niet eventjes de buurman kon zijn van Elize. Want als er zo veel actie is op het balkon naast mij, blijf ik met plezier in mijn kot.

Foto: Collectie Elize Baron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.