The Pink Lady in Karen Jansen

Neen, Karen Jansen kan men zeker niet als het ultieme appeltje voor de dorst beschouwen. Maar met Pasen is ze opvallend ‘pink’ gekleurd op sociale media. Een vraagje voor de nostalgische historici onder ons: Kent u Betty Rizzo nodig? Ze dronk, ze pafte als een Turk en was de leidster van de Pink Ladies in de kraker Grease …. Voor de Lommelse Karen Jansen kent wellicht het studentenleven ook geen geheimen meer. Met al de Summer Nights (in den hof) voor de boeg doet zij het in tegenstelling tot Betty als Pink Lady liever een beetje stylish. Met hond Twitter als chaperone in de buurt is het een must-do. En als BOBO-gezichte weet ze waar ze hiervoor moet zijn. Want that’s the place, where she’s hopelessly devoted to. Greased Lightings gespot boven de Lommelse Sahara, u weet waar de oorzaak te zoeken is.

Foto: Bobo Tremelo

Een gedachte over “The Pink Lady in Karen Jansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.