Céline en haar bagagedrager

Spring maar achterop bij mij, achterop mijn fiets ….   mogen dan wel de lyrics van Gers Pardoels monsterhit Bagagedrager zijn. In Corona-tijden is het omwille van de social distancing niet zo verstandig om met z’n tweetjes op één fiets te zitten. Maar toch … eens lekker uitwaaien met je haren in de wind. Het kan een mens wel eens deugd doen. Zo ging Céline Van Ouytsel met haar Minerva-fiets ten velde …. Voor een leuke fietstocht met dito fotoshoot. En eerlijk is eerlijk … wat dat liedje van Gers Pardoel betreft. Tot het einde der Corona-tijden is de enige man allowed op Célines fiets iemand met de naam Ralphie en vier pootjes in een bijhorend mandje. Niemand van ons heeft een glazen bol. Dus wat de toekomst van Céline en haar bagagedager betreft, zien we dan wel weer.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.