Miss België stript …

Miss België Céline Van Ouytsel is de laatste dagen enorm actief rond de #stayathome-campagne op sociale media. Om alles wat extra in de verf te zetten, liet Céline een stripfiguurtje van zichzelf op internet los. Ook haar trouwe viervoeter Ralphie (in een iets vergrote versie) ontsnapt niet aan al het tekengeweld.  Want nu heel het land zowat in zijn eigen omgeving moet blijven, wordt de band tussen Ralphie en Céline terug sterker dan ooit. Als influencer wil Céline duidelijk alles in het werk stellen om haar leeftijdsgenoten van het belang van #inuwkot te blijven te overtuigen. Miss België stript … maar dan voor de goede zaak!

Foto: Miss Belgium.be / Céline Van Ouytsel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.