Monsieur Jéjé in de Champions League?

Het Corona-virus woekert stevig rond in heel de sportwereld. Zo is ook de basketbalcompetitie stilgelegd. De bekerfinale tussen Antwerp Giants en Charleroi was de laatste match in een periode van 7 maanden. Oostende is kampioen, Bergen wordt tweede en Antwerp Giants pakt de derde plek. Concreet gezien houdt dit in dat Oostende en Mons Hainaut de Champions League in mogen. Antwerp grijpt naast de hoofdprijzen. Voor de bekendste fan van heel het Belgisch supporterslegioen: ‘Monsieur Jéjé’ wacht een groot debuut in een leuke Europese competitie. De man met het eeuwige oranje petje krijgt na lang wachten eindelijk waar hij zo op hoopte. Een kans om met zijn ploegje naar een mooie Europese competitie te gaan. Voor Antwerp Giants is het balen. Zij grijpen naast het ticketje voor de Champions League. Maar eerlijk is eerlijk. Hij had het zelf wellicht graag anders zien. Want hij wil gewoon un bon match zien. Het maakt hem niet uit waar. Er zal geen Giants-fan het hem misgunnen. Maar Monsieur Jéjé in de Champions League. Nu al wordt het iets om naar uit te kijken. AEK Athene, Jeruzalem, Bamberg … eat your heart out. Jéjé is coming … Be prepared …. Ca va buskier, sans doute.

Foto: Collectie Jeje Toussaint

Geef een reactie