Antwerpen Proeft … verhuist naar eind augustus!

Antwerpen Proeft verhuist naar eind augustus.  “De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, medewerkers, restaurants, standhouders en partners staan steeds voorop, en een festival mag in geen geval een rol spelen bij een mogelijke verdere verspreiding. Verspreiding die vermeden kan worden, moet worden vermeden. Als organisator moet je hierin je verantwoordelijkheid durven te nemen. Daarom zal de 14de jaarlijkse editie van Antwerpen Proeft in 2020 vier maanden later plaatsvinden aan de Waagnatie. Niet op 1, 2 en 3 mei. Wel op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus, als afsluiter van de zomer. We mogen ervan uitgaan dat de situatie tegen die tijd onder controle zal zijn. We zullen de komende maanden ook niet stilzitten. Vier extra maanden, dat betekent extra tijd om er samen met onder andere onze headline partner AEG en onze deelnemende restaurants een nóg mooiere editie van te maken”, aldus de organisatie.

Aangekochte tickets (voor 1, 2 en 3 mei) blijven geldig voor het weekend van 28, 29 en 30 augustus.

Meer informatie: www.proeft.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.